SULTAN DöNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 562 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sultan Döner. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:39 Bestelling geplaatst om 17.43 uur. Om 19,00 uur gebeld met de vraag waar de bestelling bleef. Toen bleek dat de bestelling niet bekend was. Tijdens telefoongesprek kwam de bestelling pas binnen. Uiteindelijk 105 minuten gewacht op bestelling, jammer.
25 nov 2022 om 20:54 Zeer zeerslechte service. Durum zonder sla bestellen met kaas en met sla krijgen zonder kaas. Wel voor betaald en Geen saus bijgeleverd en als je belt zeggen ze word opgelost. Dan niks meer horen van het restaurant. Laatste keer dat hier is besteld.
21 nov 2022 om 23:36 Het eten kwam heel snel binnen en het was warm, goed gekruid en heerlijk nog ook
10 nov 2022 om 20:58 Op de afgesproken tijd bezorgd, warm en lekker eten! Wederom top!!
9 nov 2022 om 20:21 Het was weer super.
19 okt 2022 om 20:23 Het was heerlijk
9 okt 2022 om 21:24 Voor het eerst besteld bij sultan, heerlijk! Kapsalon en broodje doner kalfs kebab vielen erg in de smaak en de bezorging was op de afgesproken tijd. Top!
2 okt 2022 om 21:57 De mayonaise was bedorven.
2 okt 2022 om 21:18 Meerdere keren besteld en vonden wij het eten erg lekker , nu was de smaak anders ,hadden harde stukjes in het vlees ( die je niet weg kreeg ) en het was meer vet . Jammer…. Het is fijn als je de bestelling kan volgen , maar die tijd klopt niet. ??
1 okt 2022 om 12:38 Turkse pizza was weer heerlijk en zoals altijd supersnel bezorgd.
25 sep 2022 om 22:12 Eten kwam 20 minuten vroeger dan dat ik had gevraagd. Zat nog midden in werkzaamheden. Bezorger probeerde mee te denken: eten valt op te warmen onder een tosti ijzer straks… daarvoor bestel ik dus niet. Al met al een half koude hap kunnen eten.
23 sep 2022 om 20:10 Was weer heerlijk.