SULTAN DöNER

SULTAN DöNER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 545 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sultan Döner. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 20:18 Was weer uitstekend.
27 jul 2022 om 20:39 Weer lekker!
16 jul 2022 om 19:39 Heerlijk eten, goede portie, op tijd bezorgd. Zalig.
8 jul 2022 om 20:58 Super snel bezorging, wow! Kip was een beetje te donker volgens mijn smaak, maar was wel super lekker!
4 jul 2022 om 22:00 Helaas viel het vandaag echt tegen. Normaal is het eten heel goed maar vandaag was het echt slecht…
3 jul 2022 om 22:12 Na een nare ervaring Vandaag goed gegeten, betalen lukte niet op moment v bezorgen maar kwam later iemand keurig afrekenen Eigenaar contact gezocht over kwaliteit dus een aanrader!!
3 jul 2022 om 8:26 De lekkerste Turkse pizza die ik ooit gegeten heb!!
27 jun 2022 om 8:36 Eerst hadden we de verkeerde bestelling en daarna bleek er geen vlees op onze pizza te zitten. Deze is na 20 min wel na geleverd. Maar de lever tijd vond ik erg lang.
26 jun 2022 om 19:52 Altijd heerlijk en een goede portie waar je meer als voldoende aan hebt. En het is altijd binnen de tijd bezorgd.
16 jun 2022 om 19:39 Kan helaas niet de klacht/review verwijderen van 14-6. Maar Sultan heeft de klacht goed opgepakt. Nieuwe bezorging gekregen, deze keer wel juist. Eigenaar kwam deze zelf bezorgen en zijn excuses dat de vorige bestelling is mis gegaan. Super service!
15 jun 2022 om 7:37 niet voor herhaling bestellen
13 jun 2022 om 20:35 Ene kapsalon was zonder patat gemaakt de ander met bijna gene patat. Ben dit niet van sultan gewend